2016-03-01 13:36:26• hírek • Szatmár.ro

Keddtől több Transurban-busz órarendje is megváltozik

Ésszerűsítették és jobban összehangolták az autóbuszok menetrendjét - egy új útvonalat is beiktattak.

Szatmárnémeti közszállításért felelős vállalatának munkatársai az elmúlt hetekben azon dolgoztak, hogy kicsit ésszerűsítsék, jobbá tegyék a megyeközpont tömegközlekedését. A változások március elsejétől, azaz keddtől léptek érvénybe.

Mint azt a vállalat sajtóreferensétől megtudtuk: a legnagyobb változás, hogy egy új autóbuszvonalat hoztak létre. A 23-as vonalon a busz a Kárpátok II. lakónegyed, 17-es lakótelep, Decebal híd, Kazinczy (Stefan cel Mare) utca, Baritiu utca, Lázári út vonalon közlekedik. A visszaúton pedig útba ejti az Eötvös (Cuza Voda) utcát, majd a Decebal hídon keresztül tér vissza a Kárpátok II. lakónegyedbe. Gyakorlatilag az új vonal a 4-es busz szerepét veszi át, így könnyebbé téve az Ócskapiac és környékének a megközelítését. A 23-as busz minden hétköznap közlekedik.

Az 1-es autóbusznak március 1-jétől némileg módosították az órarendjét, a 3-es vonalon járó busz pedig teljesen új órarend szerint jár. Összehangolták a 13-as, a 18-as és a 6-os autóbuszok útvonalát is, így elvileg kevesebb időt kell tölteniük az utasoknak a megállókban várakozva.

A változások kapcsán érdemes felkeresni a Transurban Facebook-oldalát, ahol megtalálhatod az útvonalakat és az indulási időpontokat is, ráadásul kérdezhetsz és javaslatokat is tehetsz az autóbuszok közlekedésével kapcsolatban. Információkkal szolgálnak a secretariat@transurbansatumare.ro email címen és a 0261-721-971-es telefonszámon is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: